Overleg met gemeente en organisaties over evenementen

Op 15 maart 2016 heeft een overleg plaatsgevonden van het Comité Walbewoners Prinsengracht en het Comité Woonboten Prinsengracht met de Gemeente Amsterdam, het Evenementenbureau, en de Stichting Gay Pride Amsterdam die de Gay Pride en Canal Pride organiseert. Tijdens het constructieve overleg is de Canal Pride 2015 geëvalueerd en zijn afspraken over de Canal Pride 2016 gemaakt. Tevens is later het raadsadres beantwoord door burgemeester Van der Laan.

Er komt een vervolgoverleg om de vinger aan de pols te houden.

Het evaluatieverslag, het gespreksverslag en de beantwoording van het raadsadres zijn te downloaden op het met een wachtwoord afgeschermde ledendeel van de website.

Over Comité Walbewoners Prinsengracht

Voor het behoud van de goede leefomgeving op en rond de Prinsengracht.
Dit bericht werd geplaatst in Evenementen, Gemeente Amsterdam, Overlast te Water. Bookmark de permalink .

3 reacties op Overleg met gemeente en organisaties over evenementen

 1. Marcel Sijm zegt:

  Super. Hebben jullie in het overleg mee genomen dat de Gay Pride milieuvriendelijke confetti gebruikt, en niet de metallic versie die we tot een jaar na dato nog overal vinden en die dodelijk is voor het leefmilieu onder water? dat zou fantastisch zijn. Marcel Sijm

  Like

 2. Franklin Boon zegt:

  Beste mensen,

  Kunt u in een overleg met de gemeente er ook voor pleiten dat het verboden wordt om met Koningsdag stroken stoep af te plakken met “Bezet”? De term klopt al niet met deze gevoelige periode, maar bovendien is het ook nog eens erg asociaal en zorgt het voor opstootjes en handgemeen. Dit moet afgelopen zijn. Laat iedereen dezelfde kansen hebben en zorg dat je vroeg op straat bent met je handel.
  Wat vindt u ervan?
  Groet,
  Franklin Boon
  Korte Prinsengracht 40
  0651149347

  Like

Plaats uw opmerking.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s